Leuke ochtend voor de jeugdleden

Vanochtend, zondag 29 november hebben de jeugdteams zich volop kunnen vermaken op de baan.

Eerst hebben ze een onderling wedstrijdje geschoten.
Hier kwamen Rein uit team Gunne H en Ties uit team Gunne I als winnaar uit de bus.
Iedereen heeft super goed zijn best gedaan.

Na het wedstrijdje was er surprise van de Sint.
En hebben de jeugdschutters onder het genot van warme chocolademelk en een broodje, vogelhuisjes gemaakt.

Ontwikkelingen Coronavirus

Nog altijd zijn de maatregelen van kracht die amateursport in wedstrijdverband verbieden.
Dit betekend dat er nog geen wedstrijden kunnen worden geschoten.
Dit geldt ook voor de jeugd.

Senioren mogen wel trainen op de baan of op straat, mits in groepen van maximaal 4 personen en met 1,5 meter afstand.
De jeugd mag wel in teams trainen en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
Het clubgebouw blijft gesloten.

Voor meer info:
De website van het NOC*NSF                         <info over sporten i.c.m. het coronavirus>
De website van de Rijksoverheid                     <info over de algemene maatregelen en gedeeltelijke lockdown>
De website van de gemeente Dinkelland         <info over de lokale coronamaatregelen>

Oud papier inzameling 4&5 december

Het inzamelen van het oud papier zit er weer aan te komen.
Dit gebeurt weer op de gebruikelijke manier (net als voor corona).

De algemene richtlijnen van het RIVM blijven we natuurlijk gewoon volgen.
Houd 1,5 meter afstand, Blijf thuis als je klachten hebt als verkoudheid, hoesten koorts, etc. en kom zoveel mogelijk alleen.

Op vrijdag 4 december zijn van 18.00 uur tot 20.30 uur mensen aanwezig van de vereniging
en op zaterdag 5 december van 9.00 uur tot 12.00 uur.
Volg de aanwijzingen van de leden op!
De papierinzameling wordt deze maand verzorgd door leden van het 2e en 8e team.

Allen alvast dank voor de medewerking.

P.S. De containers worden niet eerder geplaatst dan vrijdag(middag), hier graag rekening mee houden.

Rabo ClubSupport

We hebben een prachtig bedrag van €236,63 mogen ontvangen van de Rabobank Twente Oost.

Dit was in het kader van Rabo ClubSupport.

Dit bedrag kunnen we goed gebruiken voor onderhoud aan onze baan en het clubhuis.

Rabobank Twente Oost en iedereen die op ons heeft gestemd: heel hartelijk dank!