Ontwikkelingen Coronavirus

Gisteravond 13 oktober werd in de persconferentie van het kabinet bekend dat de competitie wederom zal worden stilgelegd.
Dit betekend dat er vanaf heden geen wedstrijden meer kunnen worden geschoten.
Dit geldt ook voor de jeugd.

Senioren mogen wel trainen op de baan of op straat, mits in groepen van maximaal 4 personen en met 1,5 meter afstand.
De jeugd mag wel in teams trainen en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
Het clubgebouw blijft gesloten.

Voor meer info:
De website van het NOC*NSF     <info over sporten i.c.m. het coronavirus>
De website van de Rijksoverheid        <info over de algemene maatregelen en gedeeltelijke lockdown>
De website van de gemeente Dinkelland        <info over de lokale coronamaatregelen>

Alternatieve jeugdronde

Afgelopen zondag stond er een ronde gepland voor onze jeugd, maar deze werd afgelast.
In plaats daarvan heeft onze jeugd een eigen rondje geschoten.
Met deze keer extra aandacht voor het secuur plaatsen op straat.
Goed bezig jongens!

Nieuws-update 8-10

Het seizoen is inmiddels weer enige weken geleden begonnen.
Vooral Gunne 3 en Gunne 6 doen goede zaken in de competitie, maar ook Gunne 2 en 7 hebben al mooi wat punten binnen gehaald.

We mogen ook weer een nieuw jeugdlid welkom heten: Jurre van harte welkom bij K.V. De Gunne.

De verbouwing van het clubgebouw zit inmiddels in de afrondende fase. Het nieuwe straatwerk is gelegd en het gebouw is van binnen weer klaar voor de komende jaren.
Alvast een groot woord van dank voor alle vrijwilligers die menig uur werk hebben verricht!

Rabo Clubsupport

Dit jaar doen we mee aan de Rabo Clubsupport van de Rabobank.
Dit is de opvolger van de Rabo Clubkascampagne waar we eerder aan meededen.

Ben jij klant van de Rabobank? breng dan vanaf 5 oktober je stem uit.
Dit kun je doen via de website van de Rabobank
Het zou fantastisch zijn als we een mooi bedrag kunnen ophalen voor het onderhoud aan onze baan, ons clubhuis en voor het opstarten van de jeugdteams.

Gunne H wint de ronde van Wilskracht

Vandaag (27 september) is Gunne H het gelukt om de ronde van Wilskracht te winnen.
Ondanks de afwezigheid van twee teamspelers, wisten Warre, Cas, Bram en Rein de rest achter zich te laten.

Ook de Gunne I heeft goed zijn best gedaan tijdens de ronde van Wilskracht.
Voor alle deelnemers was er na afloop een beker.

Allemaal van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!