corona-update

Het zal niemand zijn ontgaan: we zitten nog altijd in lock-down.
Dat heeft helaas ook grote gevolgen voor het uitoefenen van onze sport.

• de competitie wordt voorlopig nog niet hervat
  • Trainen op de baan is toegestaan, maar max in tweetallen!
  • Jeugd mag wel trainen

Voorkom drukte op de baan, train dus niet alleen op zondagochtend.
Binnenkort volgt ook meer info over de jaarvergadering.

Wil je de regels nog eens nalezen?
De website van het NOC*NSF                         <info over sporten i.c.m. het coronavirus>
De website van de Rijksoverheid                     <info over de algemene maatregelen en zware lockdown>
De website van de gemeente Dinkelland         <info over de lokale coronamaatregelen>

‘restjesdagwedstrijd’ voor de jeugdspelers

Vandaag werd er wederom een wedstrijd georganiseerd voor onze jeugdspelers.
De jeugdleiders hebben hun best gedaan om er weer een mooie ochtend van te maken.

Het rondje bracht onze jeugdspelers langs straat, zandweg en fietspad. Een gevarieerd rondje dus.
Na afloop was er een kinderchampagne om te proosten op het nieuwe jaar en daar hoorde natuurlijk een kniepertje en wat chocola bij.

De winnaars van het rondje waren Bram Lokotte (van team H) en Ties Wigger (van team I), Gefeliciteerd jongens!