Inhaal 4e speeldag junioren

Afgelopen zondag werd na de seniorenwedstrijd de vierde wedstrijd voor onze jeugdteams ingehaald.
Door omstandigheden kon dit eerder niet doorgaan, maar nu alsnog is de wedstrijd verschoten.
Jeugdleider Gerard maakte er het volgende verslagje over:

Al met al een mooie inhaalzondag. De H-junioren presteerden het ondanks de afwezigheid van 2 sterke spelers een puntje af te snoepen van het sterke team van de toekomst. Eindelijk van de 0 af. Ook het E-team, ging op bezoek bij de toekomst en de gezonde spanning zat er voor de tijd in…..er moest gewonnen worden, om de koppositie in de competitie te kunnen veroveren. En waar op gehoopt werd lukte, alle 3 punten werden binnengehaald. De trend werd direct gezet door Rein, die fantastisch presteerde als los-schutter, hij pakte meteen pakweg 10 mtr op de losschutter van de toekomst en dat zo’n eerste schot, super belangrijk is , blijkt wel uit de motivatie die dit teweeg brengt. Mooi om te zien. Het vermelden zeker waard, Jorn en Wes waren weer van de partij. Beide leverden goede beurten af met als uitblinker Jorn, die een paar schoten loste, waar menig seniorlid de handen vol aan krijgt. Prima zondag dus.