Afgelopen zondag werden er voor de jeugd verschillende rondes georganiseerd.
Jeugdleider Gerard Bruns maakte er het volgende verslagje over:

Zie onze jongste brigade trots zijn. Dit team; De Gunne H, heeft zondag j.l. deelgenomen aan de tkc-ronde, bij k.v. Wilskracht met als resultaat :een vierde plek, een ervaring en een leuke prijs rijker. Ze moesten het deze keer zonder Lenn Reinink doen, die vanwege een verjaardags-verrassing niet kon aantreden. Wel heel colegiaal van het team: er is ook een prijs voor Lenn meegebracht. Super­čĹŹ Het E-team, was in een dusdanige mineurstemming, dat er maar geen foto is gemaakt. Dit team speelde de tkc-ronde in Lattrop-breklenkamp. Het team, dat al gehavend aan de start verscheen, omdat 2 sterke schakels (Jorn en Wes), helaas niet mee konden, had ook nog eens een off-day. Veel ging er mis en als je dan ook nog langs een fietspad moet, waar de nodige paaltjes in de weg staan….resultaat: een vijfde plek, een ervaring rijker en een prima teambuildings- test. Er werd door iedereen geroepen, we kunnen veel beter, en de volgende keer, gaat dat lukken­čĺ¬