Afgelopen zondag hebben onze jeugdteams de tweede competitiewedstrijd geschoten.
Jeugdleider Gerard  Bruns maakte er het volgende verslag over.

De Gunne H, moest haar meerdere erkennen in Lattrop-Breklenkamp H. Enkele “echte missers” aan onze zijde, waren de oorzaak van dit puntenverlies.Het was een mooie gelijk opgaande strijd, maar net op het verkeerde moment, vielen deze zepers….Natuurlijk doet niemand dit extra, maar het overkomt je….jammer, volgende keer meer geluk.­čĺ¬ De Gunne E, moest tegen het sterke O.Ootmarsum E aantreden. Omdat we gehavend aan start verschenen (Jorn, Wes en Warre moesten verstek laten gaan) , moest er “geknokt” worden voor de puntjes….Het eerste punt werd tegen de verwachting in, vrij simpel binnengehaald . Het tweede punt echter, was voor O-Ootmarsum. Reden: er werd gedacht, oh….dit punt halen we ook wel even binnen. Mispoes, het steeds sterker wordende Oud Ootmarsum, wist het tweede punt terrecht en overtuigend voor zich te winnen.. Gelukkig herpakte de Gunne -E zich, en wist punt nr. 3, wel binnen te halen. Mede door uitstekende schoten van Rein en Cas, was deze ronde “appeltje, eitje” Toch weer leer momenten opgedaan, de wedstrijd is pas afgelopen, als het laatste schot is gedaan…..