In 1963 werd klootschietvereniging De Gunne opgericht, wat maakt dat we dit jaar ons 60-jarig jubileum mochten vieren.
De jubileumcommissie, bestaande uit Paul Wesselink, Richard Bijen, Robert Spanjer, Mark de Haan en Jos Bolink, had een prachtige middag georganiseerd voor onze leden.

We begonnen de dag met koffie en gebak bij ons stamcafé Café Van Olffen, waarna we met de bus naar onze klootschietersbaan werden gebracht voor de huldiging van jubilerende leden en de onthulling van een bordje aan ons clubhuis. Gerard Bruns leidde de aanwezigen op humoristische wijze door de 60 jarige geschiedenis van onze club. Hier werd ook onze kersverse Nederlands kampioen Pim Gerritsen nogmaals in het zonnetje gezet.
Daarna vervolgden we onze weg richting Tip 10, het innovatiecentrum van Vennegoor installatie, waar we de prachtige collectie oude tractoren van André mochten bekijken.
Nadat we hier waren uitgekeken ging de bus verder richting het erf van de familie Wesselink, waar we een rondleiding kregen op hun biologische geitenhouderij.
De dag werd afgesloten met een fantastisch uitgebreid buffet van Café-Restaurant Van Olffen en natuurlijk gezellig naborrelen.

Aan het einde van de dag kreeg iedereen nog een mooie ‘klootzak’ mee naar huis met een klein presentje erin.

Hierbij nogmaals dank aan de jubileumcommissie, en op naar het volgende jubileum!